Condoom.nl

bluewaffle vaginale afscheiding

Blue Waffle Vaginale Afscheiding

Blue waffle

Blue Waffle is niet de enige aandoening bij de vagina.

Vaginale Afscheiding en infectieziekte Blue Waffle?

Vaginale Afscheiding en Blue Waffle:

Heb je last van vaginale Afscheiding? Vaginale afscheiding is heel erg normaal, er bestaat ook abnormale vaginale afscheiding. Vaginale afscheiding is geen symptoom van Blue Waffle.

Wat is vaginale afscheiding?
Vaginale afscheiding is een slijm dat door de vagina wordt produceert om zichzelf te beschermen tegen bacteriën en schimmels. Iedere vrouw heeft vaginale afscheiding, maar de hoeveelheid kan per persoon verschillen. Een vrouw die seksueel opgewonden is, zal op dat moment meer vaginale afscheiding produceren, dan een vrouw die dit niet is.

Hoe ziet vaginale afscheiding er uit?
Vaginale afscheiding is doorzichtig en wit. Het is geurloos of het ruikt een beetje zurig. Zodra de vaginale afscheiding opdroogt kan het een gele kleur krijgen. Vlak voor of tijdens de menstruatie kan de afscheiding een beetje donkerder van kleur zijn en ook iets sterker ruiken. Als vaginale afscheiding er anders uitziet dan normaal, bijvoorbeeld wat donkerder, korrelig of plakkerig, dan is het raadzaam om eens een arts te raadplegen.

Meer – minder vaginale afscheiding
Sommige vrouwen vinden dat ze erg veel vaginale afscheiding hebben. Er zijn manieren om minder vaginale afscheiding te krijgen. Zo wordt aangeraden om je vagina niet met zeep te wassen, maar met lauw water. Doe elke dag schoon ondergoed aan en kies bij voorkeur voor katoenen ondergoed. Gebruik ook geen inlegkruisjes als je niet ongesteld bent.

Een blue waffle kun je verwarren met vaginale afscheiding van de vagina.

Denk jij dat je wel eens een Blue Waffle of vaginale afscheiding van de vagina zou kunnen hebben?

Heb je het idee dat je een Vaginale Infectie hebt opgelopen?
Bekijk het overzicht van zelftesten Vaginale Infectie.

Niet alleen met hygiëne voorkom je een blue waffle of vaginale afscheiding, een goede algemene gesteldheid vergroot je weerstand. Zorg ervoor dat je gezond eet en stress uit de weg gaat. Dit voorkomt een lage weerstand en kans op een vaginale infectieziekte.

Zorg er bovendien voor dat je hygiënisch vrijt. Bij veel wisselende contacten vergroot je de kans op een blue waffle of infectieziekten als je dit niet veilig en hygiënisch doet.

Als je vagina te droog is tijdens het vrijen, is het verstandig een glijmiddel te gebruiken, met een droge vagina kun je wondjes krijgen. Om overdrachten te verkleinen is het verstandig een condoom te gebruiken.

Hygiëne bij vrouwen

De algehele hygiëne om en in het vaginale gebied is erg belangrijk, met name rond de ongesteldheid. Zorg ervoor dat de omgeving van je vagina niet al te vochtig is. Om je vagina tijdens de menstruatie hygiënisch droog te houden kan je inlegkruisjes of een tampon gebruiken.

Zeep zorgt er voor dat de zuurgraad in de vagina verminderd! Hierdoor krijgen schadelijke bacteriën de kans om zich te ontwikkelen. Zeep gebruiken vergroot de kans op een vaginale schimmelinfectie.

Je kan beter gebruik maken van een goede Creme.

Als je sexspeeltjes gebruikt zul je ervoor moeten zorgen dat deze altijd hygiënisch schoon zijn. Om je speeltjes hygiënisch schoon te maken en te houden kan je een reiniger gebruiken.

TIP!: Voor dagelijkse optimale intieme hygiëne voor zowel vrouwen als mannen raden wij Aromed Candira Vaginale Spray aan! Voor alternatieven kunt u deze overzichtspagina bekijken.Blue Waffle

Tussen de Regels · Aflevering 3 - Alternatieve Menstruatieproducten

Beste Bezoeker,

Velen vroegen het zich al af en wij geven u de bevestiging:
BlueWaffle is een Hoax.
Niet getreurd, wij omschrijven op deze website een BlueWaffle als een verzamelnaam voor een vaginale infecties.
Hierdoor geven wij veel informatie over verzorging, hygiene van de intieme delen en achtergrondinformatie over SOA's.

 

Subscribe!