Condoom.nl

Blue Waffle en menstruatiedisk

Blue Waffle en vaginale Hygiene – menstruatiedisk

Voor de energieke meiden zijn maandverband, inlegkruisje en tampon vaak te beperkend. Voor deze meiden is er de menstruatiedisk. In tegenstelling tot de menstruatiecup biedt een menstruatiedisk tot 12 uur lang lekvrije en geurloze bescherming tijdens de menstruatie. Met de menstruatiedisk kun je zorgeloos sporten, vrijen en de sauna bezoeken. Absorbeert niet en is gezonder dan tampons.

Geplaatste menstruatiedisk

De menstruatiedisk is trouwens een platte schijfvormige menstruatiecup en vangt alleen je menstruatie vloeistof op. Zie de afbeelding hoe de disk komt te zitten. Zo kunnen vaginale ongemakken worden voorkomen en blijft de schede gezond!

De menstruatiedisk bevat geen gevaarlijke/giftige stoffen en irriteren niet. Hierdoor kan TSS (Toxic Shock Syndrome) niet ontstaan. De afgelopen tien jaar zijn er meer dan 100 miljoen menstruatiediscs verkocht en is nooit een verband gelegd met TSS.

Menstruatiedisks kunnen ook helpen bij het voorkomen van andere vaginale ziekten zoals schimmels, infecties, droogte en andere.Lees ook het artikel over Blue Waffle en Hygiëne

Meer tips:
Zeep zorgt er voor dat de zuurgraad in de vagina verminderd! Hierdoor krijgen schadelijke bacteriën de kans om zich te ontwikkelen. Zeep gebruiken vergroot de kans op een infectie. Je kan beter gebruik maken van een goede Creme.

Voor dagelijkse optimale intieme hygiëne raden wij Aromed Candira Vaginale Spray aan! Voor alternatieven kunt u deze overzichtspagina bekijken.


Blue Waffle

Tussen de Regels · Aflevering 3 - Alternatieve Menstruatieproducten

Beste Bezoeker,

Velen vroegen het zich al af en wij geven u de bevestiging:
BlueWaffle is een Hoax.
Niet getreurd, wij omschrijven op deze website een BlueWaffle als een verzamelnaam voor een vaginale infecties.
Hierdoor geven wij veel informatie over verzorging, hygiene van de intieme delen en achtergrondinformatie over SOA's.

 

Subscribe!