Condoom.nl

Bluewaffle Psoriasis

Blue waffle

Blue Waffle is niet de enige aandoening bij de vagina.

Psoriasis en infectieziekte Blue Waffle

Psoriasis en Blue Waffle:

Heb je last van jeukende schaamlippen? Dan kan de oorzaak met Psoriasis te maken hebben. Het is belangrijk dat je de oorzaak van de jeuk achterhaalt, zodat het op een juiste manier behandeld kan worden.

Zodra de oorzaak Psoriasis is is de ziekte en daarmee de jeuk zeer eenvoudig en doeltreffend te behandelen.

Psoriasis is een huidaandoening waarbij huidcellen zich snel delen. Dit komt onder andere door een onderliggend ontstekingsproces in zowel de opperhuid als in de lederhuid.
Indien Psoriasis de veroorzaker is dan heb je deze aandoening waarschijnlijk op meerdere plekken op je lichaam. In dat geval heeft u waarschijnlijk al een dermatoloog of op zijn minst de huisarts geconsulteerd. Is dit niet het geval dan raden wij u aan dit alsnog te doen. Psoriasis is dus geen Blue Waffle aandoening.

Verdere aandoeningen die jeuk aan de schaamlippen of rond de vagina kunnen veroorzaken zijn onder andere Candida en Pruritus Vulvae.

Candida en Pruritus Vulvae
Deze twee veroorzakers van vaginale jeuk zijn makkelijk te behandelen en zijn over het algemeen niet chronisch. Met een korte behandeling kun je de klachten wegnemen.

Een blue waffle kun je verwarren met Psoriasis.

Denk jij dat je wel eens een Blue Waffle of Psoriasis zou kunnen hebben?

Heb je het idee dat je een Vaginale Infectie hebt opgelopen?
Bekijk het overzicht van zelftesten Vaginale Infectie.

Niet alleen met hygiëne voorkom je een blue waffle of jeukende schaamlippen, een goede algemene gesteldheid vergroot je weerstand. Zorg ervoor dat je gezond eet en stress uit de weg gaat. Dit voorkomt een lage weerstand en kans op een vaginale infectieziekte.

Zorg er bovendien voor dat je hygiënisch vrijt. Bij veel wisselende contacten vergroot je de kans op een blue waffle of infectieziekten als je dit niet veilig en hygiënisch doet.

Als je vagina te droog is tijdens het vrijen, is het verstandig een glijmiddel te gebruiken, met een droge vagina kun je wondjes krijgen. Om overdrachten te verkleinen is het verstandig een condoom te gebruiken.

Hygiëne bij vrouwen

De algehele hygiëne om en in het vaginale gebied is erg belangrijk, met name rond de ongesteldheid. Zorg ervoor dat de omgeving van je vagina niet al te vochtig is. Om je vagina tijdens de menstruatie hygiënisch droog te houden kan je inlegkruisjes of een tampon gebruiken.

Zeep zorgt er voor dat de zuurgraad in de vagina verminderd! Hierdoor krijgen schadelijke bacteriën de kans om zich te ontwikkelen. Zeep gebruiken vergroot de kans op een vaginale schimmelinfectie.

Je kan beter gebruik maken van een goede Creme.

Als je sexspeeltjes gebruikt zul je ervoor moeten zorgen dat deze altijd hygiënisch schoon zijn. Om je speeltjes hygiënisch schoon te maken en te houden kan je een reiniger gebruiken.

TIP!: Voor dagelijkse optimale intieme hygiëne voor zowel vrouwen als mannen raden wij Aromed Candira Vaginale Spray aan! Voor alternatieven kunt u deze overzichtspagina bekijken.


Tussen de Regels · Aflevering 3 - Alternatieve Menstruatieproducten

Beste Bezoeker,

Velen vroegen het zich al af en wij geven u de bevestiging:
BlueWaffle is een Hoax.
Niet getreurd, wij omschrijven op deze website een BlueWaffle als een verzamelnaam voor een vaginale infecties.
Hierdoor geven wij veel informatie over verzorging, hygiene van de intieme delen en achtergrondinformatie over SOA's.

 

Subscribe!