Condoom.nl

Blue Waffle en menstruatiecup

Menstruatiecup voor vaginale gezondheid

Een menstruatiecup doet datgene wat een tampon niet doet, namelijk al het bloed opvangen voordat het de baarmoeder uit- en de vagina binnen loopt. Vaak wordt daar een tampon voor gebruikt en die absorbeert het bloed. Je moet het zo zien, absorbatie neemt meer op dan alleen het bloed. Het neemt ook noodzakelijke vloeistoffen op, zoals slijmvlies, die nodig zijn voor een gezonde vaginale gezondheid.

Bovendien is een menstruatiecup herbruikbaar in tegenstelling tot een tampon. Vervangen is omspoelen met een speciale Divawash of met normaal water. Ook kun je regelmatig je cup steriel maken via een magnetronsterilisator.

Bekijk het overzicht Menstruatiecups.


Lees ook het artikel over Blue Waffle en Hygiëne

Meer tips:
Zeep zorgt er voor dat de zuurgraad in de vagina verminderd! Hierdoor krijgen schadelijke bacteriën de kans om zich te ontwikkelen. Zeep gebruiken vergroot de kans op een infectie. Je kan beter gebruik maken van een goede Creme.

Voor dagelijkse optimale intieme hygiëne raden wij Aromed Candira Vaginale Spray aan! Voor alternatieven kunt u deze overzichtspagina bekijken.Blue Waffle

Tussen de Regels · Aflevering 3 - Alternatieve Menstruatieproducten

Beste Bezoeker,

Velen vroegen het zich al af en wij geven u de bevestiging:
BlueWaffle is een Hoax.
Niet getreurd, wij omschrijven op deze website een BlueWaffle als een verzamelnaam voor een vaginale infecties.
Hierdoor geven wij veel informatie over verzorging, hygiene van de intieme delen en achtergrondinformatie over SOA's.

 

Subscribe!